Post by mansichtdebirdle on Mar 5, 2022 7:23:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Layton: Diabolical Box in HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Layton: Diabolical Box in HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Layton: Diabolical Box in HD 2022 version ▞▞▞
Lūdzu, palīdziet! Es nevaru atrisināt nevienu mīklu, jo, pieskaroties atstarpei, lai ievadītu atbildes uz ciparu mīklām, mana tastatūra netiks parādīta!
Spēle ir labi nospēlēta. Tomēr es nevarēju tikt tālāk par 10. mīklu, jo netika parādīta atbilde.
Lieliska osta
Es ceru, ka pārējās sērijas varēs iegūt šo iespaidīgo attieksmi. Bērnībā es tos visus spēlēju, un ir lieliski redzēt tos šādi noslīpētus!
Mana mīļākā sērijas spēle, skaņa un grafika ir tieši tāda, kādu es tos atceros no oriģinālās ds spēles, taču acīmredzami izteiksmīgāka un skaidrāka kvalitāte. Es ļoti ceru, ka kādu dienu tie ietvers arī pēdējo rēgu!
Mīlu to!
Layton: Diabolical Box in HD Avanture wllj
Nosaukuma ekrāna kļūdas. Pat nevar sākt spēli.
Viegli saprotama spēle. Daudz mīklu. Lielisks noslēpums. Profesora Leitona spēles ir dažas no manām iecienītākajām spēlēm. Pilnīgi naudas vērts! Es nevaru sagaidīt, kad pārējās sērijas tiks ievietotas mobilajā ierīcē.
PALDIES par šo apbrīnojamo spēli. Profesora Leitona spēlēm ir tik daudz šarma, un tās ir tik aizraujošas. Šis mīlošais remaster ir vienkārši ideāls. Lūdzu, turpiniet veidot šīs augstākās kvalitātes Layton sērijas iespējas, tās ir īsts kārums!
Laba spēle, bet saņēmu nosaukumu, kāds bija citiem, nevarēju nosaukt kāmi, spēle tajā brīdī vienkārši ir iestrēgusi
Man patīk šīs spēles, un manā DS ir tikai pirmās 2 daļas, un es vairs nevaru tās spēlēt, kas mani vienmēr sarūgtināja. Un tad doma, ka kādu dienu tālā nākotnē saplīsīs mani DS un kasetnes un es nevarēšu iegūt jaunas... Jā, es esmu dramatisks. Bet tagad jūs varat saprast manu prieku, pēkšņi uzzinot, ka tās tiek izlaistas kā lietotnes!! Spēles ir pārsūtītas uz lietotnes formu, un viss ir tikpat aizraujošs un apmierinošs, cik es atceros. Esmu bezgala sajūsmā
super jautri
Kā ar trešo un ceturto. Neatceros nosaukumus, bet bija 4 ds profesora leitona spēles, un es vēlos pārējās 2 attītas nākotnes un vienu, kurai vajadzētu būt priekškvalifikācijai.
Lieliski 👍
Layton: Diabolical Box in HD Avanture wllj
Man patīk šī sērija un ceru, ka viņi turpinās tos pārnest uz šo platformu.
Layton: Diabolical Box in HD Avanture gtfy
Dažādas kļūmes padara spēli gandrīz neiespējamu. Vārda ekrāns netiek parādīts, teksta vai ciparu ievadīšanas ekrāni mīklu veikšanai netiek parādīti, un mana tālruņa sākuma poga pārklājas pār pogām, kas nepieciešamas, lai turpinātu .
Kā lielam sērijas fanam šie mobilie porti ir sapņa piepildījums. Šīs versijas vienīgais mīnuss ir tāds, ka DS spēlei bija biļetes izdruka, kas patiešām palīdzēja atrisināt mīklu, viss pārējais šeit ir ideāls, un man patika šo sēriju apmeklēt vēlreiz.
pārsteidzoša puzzle spēle ar lielisku mākslu un neticamu stāstu
Layton: Diabolical Box in HD Avanture gtfy
Šī spēle ir tikpat pārsteidzoša kā ds versija. Tomēr ir viena liela problēma; tu to nevari pārspēt. Spēles pēdējā mīkla, kurai tālrunis nav aprīkots. Es zinu, kas man jādara, bet to nevar izdarīt ar telefonu. Man ir skumji, ka izstrādātāji neņēma vērā šo vienu lietu, veidojot šo lielisko spēļu lietotni... EDIT: nevermind. Viņi visiem nomainīja pēdējo mīklu. Tas ir pārspējams, tāpēc nepadodies!
Man patīk Prof. Leitons, viena no manām visu laiku iecienītākajām spēļu sērijām ar smieklīgām mīklām, izaicinošām mīklām un apburošiem varoņiem, ko nevajag mīlēt
Fantastisks klasiskās DS spēles atstāstījums.
Absolūti pasakains. Ceru, ka turpināsiet padarīt seriālu pieejamu mobilajā ierīcē, jo nevaru sagaidīt nākamo! Es noteikti iegādāšos visu sēriju!
Bubbu – 나만의 가상 애완동물 캐주얼 게임 lkr
atkal mīklas un mīklas ir lieliskas, un sižets ir jautrs
Lieliska versija. Ar jaukām nesaspiestām sižetiem (beidzot). Bet es vēlos, lai mēs varētu pārslēgties starp ASV un Apvienotās Karalistes versijām. Lūkss VA šajā jomā ir daudz labāks.
Spēlējiet visu spēli
Apbrīnojami! To spēlēju bērnībā, un tas ir tikpat brīnišķīgi, cik es atceros! Mīlestība
Spēles kļūmes uz ekrāna, kur man vajadzēja ievietot savu vārdu. Es izmēģināju visu, lai nodrošinātu, ka man tā nav problēma, un diemžēl ar šo spēli kaut kas nav kārtībā. Esmu ļoti vīlies, ka nevarēju savā tālrunī izdzīvot šīs spēles jautrās daļas. Nu labi.
Spēlējot šo spēli, mani smagi skāra nostalģija, ko radīja spēlēšana ar DS, kuru es mīlēju katru mirkli un nesaskāros ar nevienu problēmu!
Apbrīnojami kā parasti. Lūdzu turpiniet taisīt šos!!!
Profesors Leitons bija viens no maniem iecienītākajiem seriāliem augot, un es biju sajūsmā, redzot, ka viņiem ir pieejamas pirmās divas daļas spēļu veikalā. Tas ir jauks stāsts, brīnišķīga māksla, un visas mīklas ir jautras un izaicinošas. Es ceru, ka nākotnē viņi izdos vairāk.
Lieliski padarīta osta! Lieliska grafika, jautrs gandrīz franču skaņu celiņš, burvīgi varoņi, brīnišķīgs dīvains sižets un, protams, patīkami mulsinošas mīklas, kas viss ir iesaiņots vienā iepakojumā par pieņemamu cenu, lai būtu ceļā? Tas būtu... *am* mulsinoši, ja jūs nolemtu to NEŅEMT? Ja nopietni, neatkarīgi no tā, vai esat veterāns Leitona fans vai nekad iepriekš neesat spēlējis nevienu spēli franšīzes ietvaros, jūs būsiet apmierināts ar šo spēli. Ienirsti uzreiz: nebūsi vīlušies
Šīs spēles ir bijušas manas visu laiku iecienītākās. Bērnībā es tos spēlēju, un es biju ļoti priecīgs, kad uzzināju, ka viņi tos attīstīja mobilajās spēlēs.
Apbrīnojami!
Lieliska spēle ar daudz jautrām mīklām un kolekcionējamiem priekšmetiem. Man ļoti patika viss tējas komplekta aspekts, tas bija jauki. Tam ir lielisks sižets ar daudziem noslēpumiem, un beigas noteikti ir vērptas. Tas bija 10 dolāru vērts.
Aizkustinošs stāsts ar dīvainiem tēliem, ko pavada skaista māksla.
Es mīlu profesora Leitona seriālus, es tos visus spēlēju, tā ir lieliska sērija, ceru, ka nākotnē tās iznāks vēl