(Android) Vocabulary Builder - Test Prep хакване на безкрайни скъпоценни камъни
Mar 5, 2022 7:26:42 GMT
Post by mansichtdebirdle on Mar 5, 2022 7:26:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vocabulary Builder - Test Prep ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vocabulary Builder - Test Prep IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на безкрайни скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Vocabulary Builder - Test Prep 2022 version ▞▞▞
Тъжно е да знам и да забележим, че има на пръв поглед незначителни граматични пропуски в надписите, което ме кара да се съмнявам в надеждността на това приложение да предоставя точни, точни и кратки дефиниции на английски термини или думи от речника.
Това приложение е добро, научих и преразгледах много думи, помага ви да запомните думите, които получавате неправилно. Чудесно е !
Цялото оформление и концепция на тази игра са страхотни... като се има предвид, че само в началните нива открих няколко думи, които имат грешни дефиниции. Някои имат отговори, свързани с действителната дефиниция на думата, но ако вече не я знаете, мисля, че може да е подвеждащо за някои.
Ако смятате, че бихте могли да подобрите своята база от думи, това е най-доброто приложение, от което да започнете. Във всеки раздел има около 280 думи на раздел. Ако овладеете 3-те раздела, вашият речник ще бъде разширен. Харесвам приложението, но ми се иска да актуализират онлайн мачовете. Твърде скучно е. Когато печелите, дори не знаете, че сте спечелили. Много хора обичат да се състезават и това ще направи хората по-фокусирани върху приложението. Това е основната причина да му дам тройка. Може да се справи по-добре естетически.
Ако се опитвате да разширите синонимния си речник, в най-добрия случай е добре. Искам да мога да запазвам думи, за да мога да прегледам по-късно. Нуждае се от режим на преглед, в който мога да се „науча“ преди да гадая и след това да запомня отговорите. Той насърчава отгатването, "не съм сигурен" е там, но не е същото, особено ако не знаете какво означава думата или нейните отговори. Често бях изненадан от „примерите“ вместо окончателно определение. Като цяло 4 звезди за лекота на използване, добри думи и интерфейс.
Не виждам място в приложението за изпращане на доклад за грешка, така че това ще трябва да се направи. „Фактивен“ не е дума. „Фиктивно“ е това, което предполагам, че е трябвало да бъде там, като се има предвид определението, дадено в приложението.
Данните продължават да се изтриват, така че трябва да започвам отначало всеки път, когато искам да играя zzzz
Прогресите се изтриват автоматично след няколко дни, след което трябва да повторя отначало. Наистина разочароващо!
Това приложение буквално се нуждае от подобрение Много думи са дефинирани неправилно!
м 8
Vocabulary Builder - Test Prep Edukasyon tcud
Моля, актуализирайте всички думи, мисля, че нивото е лесно.
Не съм използвал това приложение от известно време, обаче всеки път, когато се връщам за нов речник. Удивително е колко богато е това приложение!! Той също така записва напредъка ви, в случай че сте го деинсталирали или не сте го използвали известно време. Определено се препоръчва!!
много го използвам. Бих му дал 5 звезди, но няма да го направя, защото след всеки няколко дни се опитва да зареди въпросите. И опитайте да заредите завинаги. Всеки път, когато трябва да го деинсталирам и да го инсталирам отново, за да разреша това. Дори синхронизирането не помага.
Това е наистина трудно 🔊 Не работи
Отлично приложение за средно изучаващи английски език. Предлагам да се добавят обратни въпроси, където първо се дава значение и учащите трябва да изберат най-добрата дума за него.
Наистина ми хареса да използвам това приложение. Няма много за правене, но всеки от уроците е много интересен. Определено ще научите няколко добри думи в края на всеки урок.
Vocabulary Builder - Test Prep Onderwijs yyz
Ако някой иска да научи английски, честно казано, разгледайте речника. Много от записите в това приложение са изключително двусмислени или просто грешни. Много записи използват остарели дефиниции или дефиниции, които са контекстуално зависими.Направете си услуга, вземете приложение за речник и го прочетете. Ще получите цялата уместна информация: пълни и правилни дефиниции, история на думите, синоними; и винаги ще ви бъде даден ясен контекст, за да разберете как да използвате думите, които научите.
Оценявам самостоятелния компонент на това приложение и научавам нов речник по начин, който не изглежда напълно излишен. Приложенията за флаш карти могат да отнемат известно време, но функцията за множество възможности за избор на това приложение позволява да се предизвикате да научите думи по по-бърз начин. Бих препоръчал това приложение!
Това е добре организирано приложение. но трябва да включва различни тестове, тоест тестове с множествен избор и попълване на празни тестове.
това е истинско образователно приложение и го препоръчвам за тийнейджъри, които предстои да действат или да седнат
Vocabulary Builder - Test Prep Edukacja nad
Добро приложение за изграждане на речник
Приложението е добро, разбира се, хареса ми, но единственото нещо, за което бях загрижен (толкова разочарован), е да загубя всички d данни на завършените нива.. това е d 3-ти тим, пред който се сблъсквам😤 Наистина не разбирам защо не се случва ..така че, надявам се, че можете да получите повече от това възможно най-скоро!
Това е страхотно приложение като цяло. Има страхотен набор от думи. Човек може да увеличи речника си до макс. Определено един от най-добрите произведения за обучение и практика. GRE, TOEFL, IELTS ви очакват
Помага ми да обогатя запаса си от речник. отколкото
Историята се изчиства
Не много добре
Помага ми много по отношение на речника, но имам нужда от повече думи за напомняне. Страхотно приложение
Това разшири, както и изостри разбирането ми за редица думи, които мислех, че познавам добре, докато учех нови.
Използвам приложението от две седмици и е супер полезно, особено. за подобряване на речника. Той предоставя пример за всяка дума, което го прави лесен за разбиране и как да го използва. Тъй като запазва напредъка ви и е достъпен, можете да го включите в ежедневието си на работа и живот само за 15-30 минути. Благодаря ти, създател на GRE речник!
Лесен за използване и не е скучен, което е много рядко да се каже за приложение за онлайн обучение.
Vocabulary Builder - Test Prep Giáo dục gpm
Дори опцията за твърди думи има най-лесните думи за научаване за IELTS и TOEFL
Добро приложение за разширяване на речника, но може да използва някои подобрения на потребителския интерфейс и бих искал да има повече информация за дадена дума, като например какъв тип дума е (съществително, глагол и т.н.) Освен това е добро за учене.
зле
Това влоши речника ми. Никога не използвайте това приложение. Загуба на време и mbs
Pool Clash: 8 ball game Olahraga ykh
не работете фалшиво приложение
Страхотно приложение за създаване на речник! Бих препоръчал на всеки, който иска да изгради своя речник. Като учител винаги трябва да взема тестове, които да добавя към моя лиценз за преподаване. Благодаря!