Post by ciabelratighra on Mar 16, 2022 20:58:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Claw Crane Confectionery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Claw Crane Confectionery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ باز کردن قفل (استقامت بیشتر) ▞▞▞
▞▞▞ Claw Crane Confectionery 2022 version ▞▞▞
ناز 🤗
رودریگو ریس
دوستش دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
من بازی را دوست دارم، اما گاهی اوقات شیرینی ها خیلی شبیه ژله هستند، عجیب است اما آن را دوست دارم
Na na na
این بازی بهترین بازی حیوانی و گربه ای است. اما دلیل اینکه من به آن چهار ستاره دادم این بود که کند بودن و جوایزش واقعا سخت است اما جدا از این که من آن را دوست دارم!!!!!
هیچ محدودیتی وجود ندارد و هیچ تایمر وجود ندارد. این چه نوع بازی پنجه است. هیچ چالش واقعی وجود ندارد. متوجه شدم که میخواهید آن را آسان کنید، اما حداقل آن را کمی سختتر کنید، زیرا این راه آسانتر است
خوب، من اگر جای شما بودم این برنامه را نصب نمیکردم زیرا همبرگرها ممکن است باعث پرت شدن شما شوند و پنجه فقط دو "انگشت" دارد. که کار را سخت تر می کند. :-پ
عالی
عالی
Claw Crane Confectionery Arcade pzhu
به تبلت من یک مشکل بزرگ داد
من آن را دوست داشتم
بازی شگفت انگیز آن است که من واقعاً آن را دوست دارم زیرا به نظر بازی واقعی واقعی است من این بازی را دوست دارم از شما متشکرم
من همیشه هر بار که 2 دکمه را رها می کنم، بدترین کاوشگر را دریافت می کنم، به غیر از آن بازی خوب ادامه می دهد، لطفا اصلاح کنید
این واقعیت خوب است که من 4 ستاره را روی آن قرار دادم زیرا فکر می کردم این واقعی است و شما می توانید جایزه واقعی را ببرید. ولی خوبه چون تقصیر منه
بازی های بچه گانه عالی و سرگرم کننده
باب آن است
گرافیک و انیمیشن زیبا
این بازی خیلی سرگرم کننده است
<a href=""></a>
من فقط دوست دارم این بازی را بازی کنم خیلی سرگرم کننده است! هنگامی که شروع می کنید، دیگر نمی خواهید آن را متوقف کنید، مخصوصاً زمانی که کار دیگری برای انجام دادن ندارید، و اگر عاشق بازی های جرثقیل هستید، این کار را دوست خواهید داشت!
این بازی من را گرسنه می کند و این بهترین بازی من است.
Claw Crane Confectionery Arcade nwvn
سرگرمی جالب من در اولین تلاشم دو تا بردم
عالی!!!
من آن را دوست دارم اما چه زمانی آن را ارسال می کنند؟
あたな
خسته کننده مثل جهنم
سرگرم کننده و هیجان انگیز. شیرینیهای پر شده برای سرگرمی بهینه، خیلی نرم و شنی به نظر میرسند. سفت تر کردن کمی راحت تر و انتخاب بیشتری نسبت به چندین مورد مشابه میخواهم. اما موسیقی بسیار متحرک، رنگارنگ و سرگرم کننده. مکانیک خوب کار میکنه.👍🌟
بهترین بازی تاریخ!!!
خیلی سرگرم کننده است
Claw Crane Confectionery Arcade pzhu
Claw Crane Confectionery Žaid. automat. gcsm
Claw Crane Confectionery Arcade nwvn
صندلی راحتی
آن را دوست دارم
دوستش دارم
زیبا دوست داشتنی و سرگرم کننده
به نظر می رسد که Sega Ufo Cacher است
کلاسیک
من شخصا عاشق ماشین های پنجه هستم اما این یکی از احمقانه ترین برنامه های ماشین پنجه ای است که تا به حال بازی کرده ام. جوایز بسیار بزرگی بودند تا پنجه آن را بگیرد. من واقعاً آن را دوست ندارم.
بازی آس
خیلی خوب
عاشقشم
بازی باحال وقتی حوصله سر میره👍👍
بازی قشنگ و زیباییه
بازی عالی در اینجا یک نکته وجود دارد، شما باید کمی تمرکز کنید.
خوب