Post by ciabelratighra on Mar 16, 2022 21:01:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kilidini aç (sonsuz jeton) ▞▞▞
▞▞▞ Ocean Is Home : Island Life Simulator 2022 version ▞▞▞
Çok çok zayıf, çok fazla güncellemeye ihtiyacı var
Ocean Is Home Survival Island HİLELİ MOD APK v İNDİR
Şimdiye kadar oynadığım en sinir bozucu oyunlar, kamyonu kullanabilecek noktaya bile gelemedi ve Play Store yepyeni olduğundan beri oyun oynuyorum, aslında kontrolleri kaldırmadan önce telefonuma birkaç kez yumruk attım. Menü saçma, hiçbir anlam ifade etmiyorlar.
Merhaba, bu oyuna 3 yıldız vermemin sebebi oyuna giremiyorum çünkü sadece bir sürü ağaç duruyor lütfen sorunu düzeltiyorum onu kaldırıyorum umarım yeniden yükleme işe yarar.... Lütfen düzeltin .... .............. Hiç işe yaramadı Yeniden yüklemeyi denedim Hiç işe yaramadı Bu 3 yıldıza şimdi 1 yıldız verdim lütfen sorunu düzeltin bu 5 yıldızla oy vereceğim düzeltirsen
Ocean Is Home : Island Life Simulator ایڈونچر lkn
bunu beğenmeyen allah belasını versin
Ocean Is Home : Island Life Simulator Dobrodružné bui
Ocean Is Home : Island Life Simulator Pakikipagsapalaran ydji
Bu oyun çok kötü araba bile çalıştıramıyorum lütfen bunları geliştirin.
Nasıl yaparsın hep burada yapamazsın diyor biri yardım etsin lütfen😀
çok kötü
Nasıl para kazanıyorsunuz lütfen şöyleyin
Arabam denizde iş gözden kayboluyor nerde bu şekilde nasıl olur lüx araba gitti şimdi ben nasıl para yeni yenisini alayım yardımcı olun
Bu oyunu beğendim ama bazı şeyler beni hayal kırıklığına uğratıyor Güncellendiğinde tekrar deneyeceğim, umarım geliştirici oyunu daha ilginç hale getirir
Bu oyun güzel, grafikler doğru her şey mükemmel ama 4 yıldız vermemin sebebi arabalar ve ada. Arabalardan başlayarak bmw ,vw, Audi ,benz ve daha birçokları gibi bildiğimiz arabalar olmalı...... ve ada çok küçük kentsel ve kırsal alanlar olmalı ama yapacağım tek bir şey var arabaları değiştirip adayı onarabilirsen mutlu ol
her zaman her gün posta kutuları teslim etmek. Yapacak başka bir şey yok, demek istediğim, ağaçları kesmek ve kütükleri satmak bile iyi para kazandırmaz, sadece "posta kutularını teslim etmek" yapar. Para kazanmanın başka bir yolunu yapın Mesela... bir iş açıp bir şeyler satabilirseniz ya da tren sürücüsü olabilirseniz
Ocean Is Home Island Life Simulator v0.630 PARA HİLELİ APK, macera, hayatta kalma ve açık dünya türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm
En iyi oyunlarımdan biri bence polisleri sevebilirsin ve bazı yasalar daha büyük bir havaalanı ve alışveriş merkezi yapar ve bir yerden diğerine uçabileceğin başka bir havaalanı ekler ve sevdiğim şeyleri havalı arabalar ekler bu gerçek gibi yaşamak ve evcil hayvan eklemek için çalışmak zorunda olduğun şey
Oyun çok güzel vay mutant var Beni ölüdürü olmak ama iyi neden İyi güncelle geldi için
Telefonumda çalmıyor neden 💔
Ocean Is Home : Island Life Simulator Приключенски cgq
oyun kendisi güzel ama araçlardaki iç görünümü geliştirmenizi istiyorum ayrıca uçağa da girilebilir
Bu oyunu çok beğendim ama trafik konusunda kendini geliştirmen gerekiyor. Arabada oturmak, gerçek sürüş arabasını hissetmek, biraz trafik, tren sürücüsü, uçak pilotu ve başka adalar yapmak olmalıdır.
Ocean Is Home : Island Life Simulator Aventura xvtq
Ağaçlar kesilemez. Çubuğu topladıktan sonra nerede kullanacağımı bilemedim. Arabayı verdim ama tekerlek yok. Direksiyonu aldıktan sonra direksiyonu koyamadım. Para kabininden kolayca çok para. Çok daha fazlası var .... Oyunu oynarken ne kadar eğlendiğinizi görün. Birkaç saniyelik eğitim vermek daha iyidir. grafikler ve kontrol çok çok iyi.
Bu şimdiye kadar mobilde oynadığım en iyi ve en tatmin edici simülatör oyunu... ama harita çok küçük. 👍👍👍 Bayıldım çok güzel
Ocean Is Home 2: Island Life 12+ - App Store
Ocean is Home Island Life Simulator 0.610 Mod free shopping
Bu gerçekten iyi bir oyun pls prensi küçük bir miktar yapmaya çalışın pls bize herhangi bir şeyi tekrar oynatın aptal bir tekrarı onarmak için para harcamak için gereken herhangi bir şey gibi pls bu oyunda nasıl itfaiyeci olabiliriz
Hayatta kalma oyunları apk
Oyunu seviyorum ama bazı sorunlar var. Birincisi, haritanın simgesi olmadığı için gezinmek zor (devs'in bunun üzerinde çalıştıklarını söylediğini görmeme rağmen). Bir ev inşa etmek ve yiyecek ve içecek satın almak için para öğütmekten başka yapacak bir ton iş yok ve gördüğüm kadarıyla para kazanmanın tek bir yolu var, bu da tonlarca araba sürmeyi gerektiriyor. Öğeleri almak da zordur, çünkü etkileşim düğmesini sadece itmek yerine basılı tutmanız gerekir ve çoğu zaman yanıt vermez.
Rebirth of Chaos: Eternal saga Action gzd
Optimizasyon sorunu var
Ocean Is Home Island Life Simulator MOD APK v0.630
Geliştiriciler tarafından boşa harcanan iyi bir oyun. 50 günden fazla bir süredir güncelleme yok, insanlar parselleri teslim etmek için her gün giriş yapmayacak. Kesinlikle yapacak başka bir şey yok. Birden fazla oyuncu tarafından tekrarlanan taleplere rağmen herhangi bir güncelleme yok. Aksi takdirde iyi bir oyun, güzel grafikler, insanlar bu oyunu saatlerce oynayabilecekleri bir amaç sağladı, kolileri teslim etmek için değil.
OYUN efsane oyunu iloynadım zaman bütün paraları har dım sonra iki kutu teslimini yapacağımı paranın çıkardım oyunu 2 oyundan oynuyorum ve çok seviyorum ve beni beğenin ursa çok sevinirim araba modifiye et beni çok mutlu olmayı lütfen yapın
Oyun biraz daha gelişdilse Gta olacak😁
Oyun eğlenceli ve hepsi ama yarasadan hemen sonra sorun yaşadığım birkaç şey var. Bunlardan biri zanaatkarlık... Eğitim ekranı zanaat yapabileceğinizi söylerken, zanaatın nerede kullanılacağını veya nasıl yapılacağını söylemedi. İkincisi, kontroller, hareket etmeye çalışırken her zaman yanlışlıkla el düğmesine dokunuyorum ve nasıl değiştireceğimi bilmeyi diledim. Tabii ki bu oyun hala geliştirme aşamasında, bunun hakkında gerçekten tartışamam ama sadece bunları belirtmek istedim.
Son 1 oyuna 2 tane güncelleme geldi; içerikler var ayrica multiplayerda tahmini.Zaman kaybetmeden güzelden yükleyin.
Seviyorum ama bir oyun eleştirmeni olarak birkaç önerim var, güzel bir oyun. İyi inşa edilmiş ama birkaç şey eksik, daha fazla para kazanma sistemi kullanabilir, daha fazla bir hayat simülasyonu hissi eklemek için bir polis ve itfaiye sistemine ihtiyaç duyar, araba fiziği oldukça iyi sana bunu vereceğim ama kullanabilir araba gövdesi hasarı ve motor hasarı gibi daha derin bir his, offroad lastikleri normal sokak lastiklerine benziyor ve hiçbir anlam ifade etmiyor. Biraz tamir edebileceğini düşündüğüm çok şey var ama bu iyi 👍
Ben ev yapamıyorum 🥺🥺ama oyun güzel
Bu oyun için teşekkürler, harika, grafikler iyi ama lütfen araba ışıklarını düzeltir misiniz, onlar doğrudan değiller, sadece yan yana ışıklar ve lütfen çit, koruma için kapı ve banyo mobilyası oluşturun. teşekkürler
İndir Ocean Is Home 2 Mod Apk 2021
Oyun çok güzel bir eşyası var zamanında ama zamanında