Post by ciabelratighra on Mar 16, 2022 21:04:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 三国杀 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 三国杀 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežotam dārgakmeņu skaitam ▞▞▞
▞▞▞ 三国杀 2022 version ▞▞▞
Amatpersona uz parādu nav atbildējusi. Mēs, Honkongas spēlētāji, esam ļoti vīlušies. Ja netiksim ar to galā, pateiksim saviem draugiem Honkongā, lai viņi nespēlē. Vakar uzlādēju lietņus, bet lietņus un aktivizētās mēneša kartes nesaņēmu. Kā es varu sazināties ar klientu apkalpošanu? Vai jums ir kāda būtiska informācija par klientu apkalpošanu? Es nevaru to nopirkt laikā. Dieva Džuge Liana vārds: Cīņa caur tūkstošiem armiju
记得倒闭?开了10年还那么卡 垃圾游戏
<a href=""></a>
Šis mobilais terminālis nav tas pats, kas desmitās gadadienas dati, vecie nogalināšanas draugi, nekļūdieties.
Super card ~ playing ranking has been disconnected ~ obviously I will win!Tieši atvienots uz dažām minūtēm ~ atkal pieslēdzās un nomira ~ slikti~
无法用Google pay充值
Vai varat pievienot vēl veidus, kā uzglabāt vērtību, piemēram, mazo 7 vai tamlīdzīgi, ja jums nav kredītkartes, jūs to nevarat uzglabāt pat tad, ja vēlaties, un tad spēle dažreiz nevar pieteikties, lūdzu, izlabojiet to
三国杀 کارڈ srg
三国杀 Kad zcnk
三国杀 ካርታ qket
Pēc nesenā atjauninājuma es nevaru piekļūt spēlei vispār. ES esmu. Lieto Samsung mega 5.8... Es klausos jūs. Joprojām nevar pārinstalēt. Problēma ir tā, ka attēls nav skaidrs
網絡問題,存在已久,卻未能正視問題,大失所望
Can't even log in.
經常斷線
新版本无法更新,新改动的武将全是白板。
Vai jūs nevarat izveidot komandu, bet nezināt viens otra identitāti? Mani draugi un es vēlamies spēlēt kopā, bet negribam zināt viens otra identitāti. Tas sabojās daļu jautrības
跟十週年服的數據不相通。
Jūs pat nevarat uzlādēt savas spēles, un jums neizdevās izveidot pasūtījumu, tāpēc nevēlaties pelnīt naudu? Sākotnēji tā bija kriptonauda krāpšanās spēle, un tā nepadarīja cilvēkus par kriptonītu.
Labi
Nevar iekļūt spēlē
可以进入游戏。但是电脑一直指示你出哪一张牌,而且问题是你只可以选电脑指示你出的牌,不可以按其他的。有什么意义。作者请你出来解释一下。
Game cant start after update.... What happened?
微信QQ都登录不到
关键时包卡,包你让。多年后依然完全没有改进的念头。有坑别跳。
没救了,全部都是无脑玩家,喜欢杀谁就杀谁,更本不在乎输赢。一场里可以有全部人机剩下你自己一个人玩。所以不必浪费钱了。。。
Kad Play veikala versija ielādē sākotnējo vērtību, piekļuve tīklam visu laiku neizdodas, taču ar APK versiju nav problēmu. Vai to var salabot? Nepietiek ar sākotnējo vērtību.
谷歌上的三国杀多久没更新了? 新武将全部不能用,技能显示白班,大家不要下载,垃圾游戏
三国杀 Παιχνίδια με κάρτες jlw
Versijas atjauninājums nav sinhronizēts, un darbības nevar atskaņot
新武將既技能又用唔到 重裝又唔得 官網個個又安裝唔到 想點阿?test好先擺上架la
版本没更新
Jūs mani izdzēsāt, atteicāties, un vai jūs atskaitīsit manu pieredzi?
Cannot open after update,wasted
服务器登陆错误 进不了游戏 烂死了
nav angļu versijas?
Vai vēlaties salīdzināt naudu, nesniedzot man salīdzinājumu?
没有办法更新。。。