Post by ciabelratighra on Mar 16, 2022 21:10:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Wolf ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Wolf IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључавање (неограничени кључеви) ▞▞▞
▞▞▞ The Wolf 2022 version ▞▞▞
Екстра игрица 5 ⭐
Нпц-ова скала начин на брзу. То је само зграбите да бисте потрошили новац, јер су потребни драгуљи за обуку било које вештине. Забавна игра, пристојна графика, али због скалирања сам пожелео да нисам платио премиум. Уреди након што пређеш 25 година. У суштини само трчкаш около и умиреш много Чак иу чопору је тако тешко било шта убити да више није ни забавно, тако да губим једну звездицу пошто више нећу играти.
Волим ову игру! Има ОДЛИЧНУ графику и волим посебне моћи. Мислим да не би требало да буде тако тешко добити одређене надоградње. Али ја ВОЛИМ ову игру, додао бих је ако имате "парника" и можете добити штенце, а ако пријатељи желе да буду ти штенци могу.
Нај боља игрица на светииииии;
Да ли је најбољи ниво 50 максимални ниво, али бих волео ниво 100, али зашто је 50 максимални ниво? 🤔
Огласи који се споро повећавају не дозвољавају вам да затворите одмах након завршетка. Иначе добра игра.
Забава се неколико минута, а затим брзо стари. Ажурирања су у најбољем случају 2/5. Ништа занимљиво у игри. У НАЈНИЖЕМ ловишту су дозвољени веома високи нивои. Дакле, ако је ниво 60 у доњем лобију, то повећава ниво плена што га чини изузетно тешким за лов. Мора да буде јасна капа нивоа за сваки простор за лов. Или барем дајте масовно искуство за боравак у предворју.
STRIKERS 1945 2 classic आर्केड गेम foaw
Волео бих да ово има више функција као што је стварање породице са вучићима итд., али генерално, ова игра је забавна. Молимо програмере да додају још неке функције
Ово је најгора игра на свету. Блокирају вас у сваком тренутку. Они избегавају ваше клице или награде. Заборављају да дају награде убијањем шампионских животиња и временске награде. Игра је за губљење времена.
Волим игру и све то, али ме стално избацује и говори (Грешка) Био бих вам захвалан ако бисте то могли да поправите.
Па, стално се прекида када имам пун Ви-Фи, критични напад не ради и наставља да се руши
Апсолутно волим ову апликацију...али верујем да би се могла променити и побољшати с обзиром на то да ова игра доста често пада и то би требало поправити. Графика понекад бледи јер животиње престају да трче и као да трче на истом месту. Надам се да ће моје повратне информације помоћи колико год је то могуће.
добра игра! заиста вам даје осећај како је бити вук и део чопора. чак и вук самотњак када се усуђујеш сам. међутим, имам неке притужбе. графика би могла бити много боља. игра заостаје и квари прилично често. ви ћете ловити са другима и они ће почети да нападају животињу која вам није видљива. Претпостављам да је ово грешка. Видео сам неке животиње заглављене на месту. непомичан. систем дијамант/драгуљ је прескуп. у реду је игра.
Ја сам као 🐺 Вук Аууу
Волим вукове и ова игра ми је дала све да постанем једно: тело, плен и чопор. Заиста ми се свиђа и ако оклевате, престаните и почните да преузимате!
Није могуће учитавање три дана, покушајте да деинсталирате и поново инсталирате, али сте изгубили све податке. Кепала бутох морам поново да покренем из почетка. Изгубио сам ниво 63. Ово је кепала бана ла...
Могло је и боље. Морате чекати јако дуго на потрагу. Можете их убрзати видео записима, за неколико. После тога морате сачекати. Играм друге игре, и заборављам на вука, чекајући тајмере задатака.
Ова игра има одличну основу, али би јој требало доста посла. На пример, додавање радњи (покрети као што су лајање, завијање, седење, лежање итд. Што се тиче играња, рађања и креирања пакета, више вештина (елемента Земље и галаксије), прилагођених или додатих скинова који нису тако скупи (још реални). са призвуком фантазије), амајлије од драгог камења које пружају способности, побољшавајући графику мало више тако да одговарају сликама за преглед. Верујте ми, апсолутно бисмо волели ова нова подешавања!
Увек кад убјем пише да сам дисконектован а ја имам интернета
The Wolf Παιχνίδια ρόλων djv
Некада сам волео ову игру, али због чињенице да добија тако мало ажурирања, а подизање нивоа је само по себи мука, такође би било лепо додати још играча на један сервер, можда дупло већи износ ако можете, направите нове животиње за лов, направите нове територије
НЕМА 100% ДА ДА 5 звездица зашто? Нисам могао ни да не играм у миру на свом налогу пише молим вас да се одјавите на другом уређају покушајте поново неко хакује мој гамеее забрани плејер и даћу вам поново 5 звездица ТАКО ЈЕ ГЛУПО СВАКИ ДАН СВАКИ САТ НАКОН УЂЕЊА КАЖЕ ДА СЕ ОДЈАВИТЕ НА ОЈХЕР УРЕЂАЈУ ДА ЧАК НЕ ДЕЛИМ СВОЈУ пропусницу
Заиста ми се свиђа ова игра, али имам проблема да уђем. Нећу престати да приказује учитавање, али не могу да играм и био сам на нивоу 70. Покушавам да уђем већ 3 дана и не дозвољава ми. Заглавио се само са учитавањем. Зашто је то То је фрустрирајуће
Само ужасна игра губљења времена. Улазите у ове мале области са другим играчима и само држите притиснуто дугме за напад да бисте јели мале животиње изнова и изнова. Нивое добијате НЕВЕРОВАТНО СПОРО. Контроле изгледају као НЕС тркачка игра. Само страшно. Уопште није забавно. Осим ако не волите да мељете само ради млевења. Чак и тада, постоје много боље опције.
Свиђа ми се то вам даје прилику да се играте са вуковима свуда
Мрзим ову игру 😡😡😡 јер ми увек доноси последње. Креатори нису добри
До сада је добра игра, ускоро ћу ажурирати своју стопу! 🙃🐺
Забавна игра. Можеш да се играш као вук. Придружите се или креирајте сопствени пакет. Завијај на месец. & мељите бескрајно, док га бирате на другим животињама које се углавном не могу бранити.
То је одлична игра. Можемо да ловимо било коју животињу, да се играмо са онлајн пријатељима, или ако ништа, можемо само да истражујемо отворени свет. Неке ствари које ми се не свиђају у овој игри су, не можемо да скачемо и желим режим бебе вука.
Ова игра је супер, свиђа ми се што је тако забавна и има много карактера, али се не учитавам и отварам, али је у реду јер је најбоља игра икада и волим све детаље ове игре
Играо сам јер играју мој седмогодишњи и петогодишњи унук
Обожавам ову игру тако је једноставно и тако забавно, али много се брже троши батерију и захтева пуно ви-фи ја (интернет) али зато награђује
Уживао сам у игри, све је било добро, али данас су узели око 150 мојих драгуља и преко 300 мојих новчића и пали су ниво у нападу. Потребно је много времена да се то добије! То је разлог зашто га оцењујем са 2 звездице, а такође желим да се ово реши што пре. Хвала
То је добра игра, али контрола је лоша
Облицна игрица 👍👍
ДЕФИНИТИВНО ПРЕУЗМИТЕ САДА! Сјајна игра! Графика, борба и чињеница да можете играти у чопору са стварним људима. Свиђа ми се и што нема глади, тако је забавније.
Игра игра заиста добро и једнако пријатна, ако се каже да ако желите неком од ликова срећу, апсолутно је јебено смешно, цене су превисоке, ликови коштају негде од 50 до 100 долара и то је једноставно глупо
The Wolf Rollespil pqes
Борите се против предатора који вас могу утростручити. А они су оно што би требало да уништите са Винние Повер-ом.
ова игра је у почетку одлична, али када дођем до нивоа 20, исплати се победити. људи који троше новац на ову игру ЋЕ те убити и не можеш ништа да урадиш поводом тога. постају толико јачи од свих осталих. Осећам да би требало да постоје сервери на којима људи који су играли играју друге који су играли тако да фтп играчи не морају стално да губе
The Wolf როლური თამაშები fwr
Могли сте бољу графику као што је на сликама.. Али је ок
The Wolf Rol Oyunu dmyz
Зато би требало да преузмете ову игру јер је забавна и свиђа ми се, можете доћи до нивоа и постајете све бољи и бољи вук
Тако љут што сам управо потрошио добар износ од $ у овој игрици, а сада не могу ни да је играм. Стално пише Грешка сваки пут када покушам да се придружим игри. више сам узнемирен и разочаран. Осећам се као да су ме управо опљачкали.
Графика Вук може да прегази трупце, Вук убија животињски грм не на путу, Такође нове мапе боље. Пејзаж је добар, али мало бољи, интересује се да се игра даље
Почетак утакмице био је фантастичан и уједначен. Али касније док сте били на вишим нивоима, нашао сам се беспомоћан покушавајући да одржим корак са темпом, а било ми је фрустрирајуће уживати у игри. После безброј смешних догађаја, деинсталирао сам игру јер је била у складу са темпом.
Мало је лоше, свиђа ми се, али чопори ме узнемиравају. Препоручујем вилдцрафт, зашто када направим чопор пише: "ознака већ постоји, доступна ознака: Написао сам доступну ознаку, али и даље пише да постоји. Данас играм дивље занате, имам вука и лисицу, ниво лисице 12, вук ниво 13 моје штене вука је одрасло моје штене лисице је фаза 2. Не препоручујем ову игру. Волео бих да коже треба само 40 или више драгуља, али не више од 50 драгуља, такође бих волео да је драгуље лакше набавити. добићу пет звездица
The Wolf Hry na hrdinov cvk
Ок је. Зезам се ектра је
Када постанем алфа, то као проба даје прашнику и не стигнем чак ни да завијам када сам у опасности и није фер, сви имају проблеме дуже од мене и није фер. Молим вас само дајте свима да урлају када су у опасности, ја бих то прегрејао.
Мени је досадна игра
Мој предлог је да мапа на коју можете да одете треба да буде усклађена на нивоу како бисте могли да будете са вуковима који су на истом нивоу као и ви, а створења није тако тешко победити, хвала вам пуно