(Android/iOS) Iron Blade: Medieval Legends ξεκλείδωμα (περισσότερα πετράδια)
Mar 16, 2022 21:16:32 GMT
Post by ciabelratighra on Mar 16, 2022 21:16:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Iron Blade: Medieval Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Iron Blade: Medieval Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλείδωμα (περισσότερα πετράδια) ▞▞▞
▞▞▞ Iron Blade: Medieval Legends 2022 version ▞▞▞
ΘΕΛΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
υπέροχο παιχνίδι
Γκουντ
Είναι πραγματικά ένα καλό παιχνίδι, αλλά συνεχίζω να αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το να έχω κολλήσει στη φόρτωση, διορθώστε το, δεν μπορώ να το παίξω άλλο λόγω αυτού του προβλήματος
Βασική εση που λες ότι δεν μπορείς να πάς όπου θέλεις , γίνεται μετά στις ρυθμίσεις και πατάς την τρίτη επιλογή που προσθέτει και επιπλέον ικανότητες στο να κάνεις άλλα και διάφορα , εγώ το μόνο που έχω να πω ότι δεν έχω καλά γραφικά
Διασκεδαστικό παιχνίδι και γραφικά. Λίγο επαναλαμβανόμενο. Αρκετά εύκολο στην πρόοδο και το επίπεδο από νωρίς. Συνολικά μια διασκεδαστική εμπειρία.
Το παιχνίδι είναι φοβερό. Το παιχνίδι είναι καθαρό και ρέον. Η ιστορία είναι πολύ καλή..
Καταβάλλετε υπερβολική προσπάθεια στην ιστορία και σε όλα τα μικρά πρόσθετα που έχουν όλα τα "cool games" (π.χ. σεντούκια, multiplayer, αρένες, όλα τα υλικά που απαιτούνται για την εξέλιξη των όπλων, κ.λπ.) και όχι αρκετή προσπάθεια στην πραγματική εμπειρία παιχνιδιού. Θέλουμε ένα παιχνίδι όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας, όχι να είστε αναγκασμένοι να είστε ένα γκέι μικρό Γάλλο αγόρι. Έχουμε βαρεθεί να πρέπει να χρησιμοποιούμε όποιο όπλο συμβαίνει για να έχουμε τα καλύτερα στατιστικά. Ας προσαρμόσουμε τα όπλα και τις πανοπλίες μας, ώστε να μπορέσουμε να εργαστούμε για την αναβάθμισή τους.
Φοβερό!
Το χειρότερο που έπαιξα αυτό το παιχνίδι για 1 μήνα γίνεται δύσκολο για τους παίκτες f2p να αποκτήσουν νέο εξοπλισμό που είναι επικό ή θρυλικό είναι σχεδόν αδύνατο και συνηθισμένο, ο σπάνιος εξοπλισμός έχει τα όριά του και δεν μπορεί να αναβαθμιστεί περαιτέρω, αλλά τα επίπεδα γίνονται όλο και πιο δύσκολα και με εκπλήσσει σημείο που δεν έχω υλικά και ο εξοπλισμός μου έχει εξαντληθεί και οι ανταμοιβές από το pvp είναι ελάχιστες, δεν έχω καμία πιθανότητα να προχωρήσω στο παιχνίδι, οπότε το απεγκατέστησα. Καταργήστε ή επεκτείνετε τα όρια του εξοπλισμού αυξήστε τις ανταμοιβές για το pvpthenok
Τι ωραίο παιχνίδι, νόμιζα ότι είναι εκτός σύνδεσης γι' αυτό το κατέβασα αλλά φαίνεται ότι χρειάζεται σύνδεση στο Διαδίκτυο για να παίξει αν και είμαι ευχαριστημένος με τα γραφικά, το παιχνίδι και οτιδήποτε άλλο 😉
Iron Blade: Medieval Legends Akcja mmo
Τι στο διάολο δεν πάει καλά με εσάς Πώς στο καλό θα τελειώσουμε τη λήψη. Η πρώτη φορά η ίδια κατέβασμα και μετά μια ενημέρωση σοβαρά παιδιά αυτό είναι τρέλα. Δεν έπαιξα καν το παιχνίδι αλλά έχω δώσει 4 αστέρια για τα γραφικά γιατί οι εικόνες ήταν ωραίες μόνο αυτό. Πρέπει να το βελτιώσετε εντάξει παιδιά
Το παιχνίδι λειτουργεί μέχρι να ξεκλειδωθεί το φρούριο και μετά λέει η επίθεση απέτυχε και μετά παγώνει Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι στο παρελθόν και δεν το έχω κάνει ποτέ το κατέβασα πρόσφατα για να παίξω ακόμα κι αν ο προηγούμενος λογαριασμός μου χάθηκε, αποφάσισα να ξεκινήσω από την αρχή, αλλά απογοητεύτηκα που το παιχνίδι παρουσιάζει δυσλειτουργία το κακό ήταν καλό κάποτε, ελπίζω να διορθώσουν το πρόβλημα
Δεν έχει ανοίξει εδώ και 2 μέρες!! Η τελευταία ενημέρωση είναι γεμάτη διαφημίσεις ..τι συμβαίνει εδώ;;;;
Ocean 4D+ Pendidikan imfq
Πολύ καλό αλλά όχι τέλειο!
Χρειάζεται internet
아이언 블레이드: 미디벌 레전드 RPG 액션 ewbx
καταπληκτικό να το έχεις ως παιχνίδι εκτός σύνδεσης, οι συνδυασμοί είναι υπέροχοι, το σύστημα ισοπέδωσης δεν είναι πολύ περίπλοκο, η ιστορία και οι περικοπές σκηνές σε κρατούν μαγνητισμένους. καλή δουλειά παιχνίδι σοφίτα.
Αυτό δεν είναι σωστό, δεν είπατε όλοι ότι αυτό το παιχνίδι απαιτεί 1105 MB δεδομένων.Είναι πολύ μεγάλο ποσό. Τουλάχιστον θα πρέπει πρώτα να ζητήσετε 300-500mb και να ξεκουραστείτε σε άλλο επίπεδο (όπως το παιχνίδι μάχης σκιών).
Φοβερά γραφικά, υπέροχο παιχνίδι, μου αρέσει, μην αλλάζεις τίποτα
Υπέροχο παιχνίδι.
Τα γραφικά του παιχνιδιού χρειάζονται λίγη βελτίωση. Το παιχνίδι είναι πραγματικά βαρετό για να είμαι ειλικρινής, δεν έχετε να κάνετε τίποτα, γεννιέστε σε ένα μέρος όπου πολεμάτε εχθρούς και αυτό είναι.
πολύ κουλ. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε, τα χειριστήρια του παιχνιδιού είναι εύκολα στη χρήση και η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα. πολύ πλάκα.
Υπάρχουν πάρα πολλά σφάλματα και σφάλματα. Διορθώστε τα το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι παρά τον μέτριο έλεγχο. (Huawei P9 Lite)
Υπέροχο παιχνίδι. Καταλαμβάνει πολύ χώρο στο τηλέφωνό σας, αλλά αξίζει τον κόπο. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια που έχουν φόντο και ιστορία, αυτό είναι για εσάς. Μόλις παίζω περίπου 2 ώρες και δεν μπορώ να το βάλω κάτω. Θα δώσω άλλες ενημερώσεις καθώς προχωράω. Πρέπει να έχετε wifi για να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι. Απολαύστε το παιχνίδι σας αν το αποφασίσετε. Ελπίζω στο εγγύς μέλλον να ενημερώσουν και αυτό το παιχνίδι. P.mcgovern
Ορκίζομαι ότι ξέρω παιχνίδια. Το μόνο σας πρόβλημα είναι 2 πράγματα 1- Αφήστε την κίνηση των χαρακτήρων να ελέγχεται επίσης από τον παίκτη, δηλαδή όχι μόνο η μάχη αλλά και ο έλεγχος της κίνησης των χαρακτήρων στο παιχνίδι έχει μεγάλο αντίκτυπο και αισθήματα πομπής. 2 - Να επιτρέπεται η λειτουργία εκτός σύνδεσης. Αυτά τα 2 πράγματα που σου υποσχέθηκα, δεν θα το μετανιώσεις. Αντίο
Cool 😎
Iron Blade: Medieval Legends მძაფრსიუჟეტიანი ycvi
Ναι το είπε κάποιος άλλος, θα επανεγκαταστούσα αν μπορούσα να μετακινήσω τον χαρακτήρα μόνος μου. Αυτό είναι το μόνο μου θέμα. Δεν αντέχω για κάποιο λόγο...
Όλα ήταν φανταστικά. Μέχρι που ξεκλείδωσα το φρούριο. Κυριολεκτικά συνεχίζει να λέει ότι ο αγώνας απέτυχε. Και δεν θα αφήσει πίσω από αυτό.
είναι το χειρότερο παιχνίδι. ποτέ δεν ολοκληρώνεται η λήψη αφού ακούσω όλες τις κριτικές, πιστεύω ότι αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι που δημιουργήθηκε από την Gameloft και λόγω ανεπαρκούς αποθηκευτικού χώρου δεν μας επιτρέπει ποτέ να κατεβάσουμε οποιοδήποτε είδος άλλων παιχνιδιών, καθώς νομίζω ότι η ενημέρωση το έκανε πρακτικό παιχνίδι, επομένως είναι πολύ πολύ άσχημα, δεν μπορείς ποτέ να φανταστείς τέτοιου είδους παιχνίδι στη ζωή σου, του δίνω 1 αστέρι γιατί δεν γίνεται ποτέ λήψη και μετά την ανάγνωση των κριτικών αισθάνομαι ότι όλες οι κριτικές είναι αληθινές και πιστεύω ότι το καλύτερο
διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά είναι απίστευτα δύσκολο και σίγουρα είναι ένα παιχνίδι με κλουβιά λάφυρα, όχι μόνο αυτό, αλλά τα κλουβιά για λάφυρα είναι τόσο ακριβά, δεν αξίζει να ξοδέψετε χρήματα για το πανάκριβο του και είναι τόσο δύσκολο να εξελιχθεί και να αποκτήσει υλικά για να το κάνω. δύσκολες στιγμές σε μάχες πρωταθλήματος γιατί είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσεις καλά όπλα ή υλικά, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να αφιερώσω τόσο πολύ από τον χρόνο μου για να προχωρήσω σε αυτό το παιχνίδι. κάνε τα πράγματα λίγο πιο οικονομικά και τα όπλα επίσης!!!
Υπέροχο παιχνίδι, αν κοιτάξετε τις επεμβατικές διαφημίσεις έκπληξη, αν πρέπει να ακούσω, "Δεν θα πας πουθενά έτσι" πάλι, θα είναι πολύ νωρίς lol
Το κύριο πρόβλημα είναι ότι το multiplayer είναι τόσο δύσκολο να πάρεις μάρκες πολέμου αν. Το σύστημα φήμης χαλάει αν κερδίσεις εναντίον κάποιου παίρνεις 2, 3 πόντους φήμης, αλλά αν χάσεις χάνεις -76 πόντους φήμης, ώστε να μπορείς να κάνεις τα μαθηματικά πώς είναι δύσκολο να ανέβεις ένα πρωτάθλημα και να πέσεις το ίδιο γρήγορα. Όσον αφορά το gameplay, δεν πρέπει να αγγίξεις καμία πλευρά της οθόνης για να επιτεθείς και να αμυνθείς. Τα γραφικά είναι εντάξει, είναι μαντέψτε, αλλά τα παλαιότερα τηλέφωνα θα έχουν προβλήματα. Μου άρεσε πώς αυτό το παιχνίδι ήταν τόσο γενναιόδωρο με πολύτιμους λίθους, κάτι που δεν συμβαίνει με τα περισσότερα παιχνίδια σήμερα.
Καλό είναι
Iron Blade: Medieval Legends Aksi tap
Απλά μερικές φορές το παιχνίδι υστερεί και είναι δύσκολο να αποκτήσετε το ειδικό στοιχείο
υπέροχο γραφικό, πρέπει να το πω, αν και οι έλεγχοι είναι τόσο περιορισμένοι, πρέπει να πληρώσετε για να προχωρήσετε βαθύτερα στο παιχνίδι, όχι για πολλούς παίκτες. μπορείτε να αμφισβητήσετε άλλους χρήστες αλλά όχι σε πραγματικό χρόνο (το ίδιο κόλπο στο shadow fights 3). Τα παιχνίδια RPG είναι πολύ διαφορετικά, αλλά και πάλι παιδιά, αν ψάχνετε απλά για υπέροχα γραφικά, αυτό το παιχνίδι είναι κατάλληλο.
Είναι καλό, αλλά επειδή είναι πολύ P2W το 'χω σαν κριτική. Θα ήμουν ευτυχής αν μπορούσα να αγοράσω όπλα για να κάνω μεγαλύτερη ζημιά
Υπέροχο παιχνίδι αλλά κάντε μια καμπάνια για έναν παίκτη εκτός σύνδεσης παρακαλώ!!!!!!! Αυτή η λειτουργία παιχνιδιών εκτός σύνδεσης είναι το μόνο που χρειάζομαι. Γι' αυτό παρακαλώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😔😞😝😦😭📲😡
Μπράβο συνέχισε την καλή δουλειά .